Školní rok 2021/2022

V novém školním roce budeme otevírat novou družinku a nejen to! Jsi předškolák, nebo prvňák a chtěl by ses přidat k Brabroukům? Tak máš jedinečnou šanci! Napiš své jméno a datum narození na kecup@brabrouci.cz a přijď i s rodiči v pondělí 13. 9. 2021 v 17.00 k nám do klubovny na modřické radnici (nad knihovnou) a dozvíš se vše potřebné.

Nejsi předškolák ani prvňák, ale přesto by ses chtěl přidat k Brabroukům? Není problém, budeme rádi. Uvolnilo se nám pár míst v družinkách. Děti budeme dobírat do družinek Vážky (7. – 9. třída), Kobylky (5. – 6. třída) a Berušky (2. – 4. třída). Pokud by ses chtěl do některé družinky přidat, napiš na kontaktní mail družinky (najdeš ho tady) a přijď na první schůzku (ta bude v týdnu od 6. 9. 2021).

Jsi Brabrouk a už se těšíš na první schůzku? Těšíme se na tebe v týdnu od 6. 9. 2021 v termínu, kdy jsi měl schůzku ve školním roce 2020/2021. Už si to nepamatuješ? Podívej se tady. Termíny schůzek se možná změní (budeme se snažit aby ne) kvůli časovým možnostem vedoucích. Případný nový termín schůzky se dozvíš na schůzce v týdnu od 13. 9. a v týdnu od 20. 9. už budou schůzky v nových termínech.

Těšíš se už i na víkendové akce? Akce, které proběhnou v 1. pololetí, najdeš v kalendáři. Tak si vezmi rychle svůj diář, termíny si tam opiš, abys měl vždycky čas. 🙂

My doufáme, že letošní školní rok už proběhne prezenčně a na online schůzky budeme jen vzpomínat. Jak to bude s protiepidemickými opatřeními se ozveme později, protože se to ještě může tolikrát změnit.

Tak my už se moc těšíme a doufáme, že vy taky! 🙂