Schůzky a akce v následujícím období

Vážení rodiče a děti,
rádi bychom Vás informovali o naší činnosti v následujících 14 dnech (5. – 16. 10.), kdy platí nová vládní opatření z důvodu koronaviru.

Schůzky budou probíhat i nadále, ale pouze ve venkovních prostorách. V případě škaredého počasí (deště) se schůzka konat nebude – vedoucí vám dají dopředu vědět, pokud by se schůzka nekonala. Pokud se schůzky zúčastní max. 10 lidí (včetně vedoucích) budou moci jít i do klubovny, proto prosím i nadále dětem přibalujte roušku. Sraz na schůzky bude na náměstí před radnicí. Možná se nějaké schůzky zkrátí z důvodu tmy, to by Vám vedoucí také dostatečně dopředu dali vědět.

Akce Za Psem, která se měla konat v sobotu 10. 10., se bohužel neuskuteční. Místo toho ale jednotlivé družinky půjdou na výlet. Výlety se uskuteční v sobotu (možná se nějaký výlet přesune na neděli) a informace k těmto výletům Vám pošlou vedoucí v průběhu víkendu 3. – 4. 10., nejpozději v pondělí.

Akce 72 hodin, která se měla uskutečnit 15. října, se prozatím ruší. Budeme hledat náhradní termín, kdy by se akce mohla uskutečnit. 

Doufáme, že se brzy vše vrátí do normálu a hlavně, že nám činnost nezakážou úplně.

Přejeme hezký den, Brabrouci