Léto s Brabrouky

Začínají letní prázdniny a co nás během nich čeká? Pokud zrovna nebude probíhat nějaká akce, můžete plnit úkoly z deníčku Ideály do kapsy, který jste dostali na jarním výletě nebo na schůzkách v průběhu června v pionýrském batůžku. Pokud ho nemáte a chcete mít zábavu na léto, napište nám, v průběhu července budeme v klubovně občas bývat (a dochystávat věci na tábor), tak se domluvíme na předání.

Příměstský tábor
V termínu 12. – 15. července pořádáme ve spolupráci s Jihomoravským Pionýrem příměstský tábor pro všechny kluky a holky od 7 – 9 let. Už jebohužel plný, ale příští rok bude určitě další. Tento je již desátý v řadě.

Letní kemp
V termínu 31. 7. – 6. 8. proběhne na tábořišti v Lomech u Kunžaku Letní kemp na téma Cesta do podsvětí. Podařilo se nám získat dotaci a tak ho budou mít všichni účastníci zdarma. Program bude trochu více vzdělávací a stmelovací, ale všichni si ho náramně užijeme 🏕️.

Letní tábor
V termínu 7. – 14. 8. proběhne na stejném místě jako Letní kemp tábor. podíváme se také do Starověkého Řecka a zažijeme spoustu dobrodružství. Potřebné informace k Letnímu kempu i k táboru najdete ZDE.

Konec prázdnin
Školní rok tentokrát začíná ve středu, proto jsme se rozhodli zaplnit poslední dva dny prázdnin dobrodružstvím i odpočinkem. Nachystali jsem si dva dny lenošení, zábavy, vaření na ohni, her a prostě všeho, co se nám zrovna bude chtít dělat ⚽. Potkáme se v areálu Pod Kaštany, který se nám stane na chvíli domovem 😉 Prosíme o přihlášení na tuto akci do 26. 8. prostřednictvím webu. V případě dotazů, či problémům s přihlášením prosím pište na pasa@brabrouci.cz.

Těšíte se na léto tak jako my? O své zážitky z léta se můžete dělit třeba ve fb skupině Mezi námi Brabrouky.